Οι μάγισσες του κόσμου του Harry Potter αποκτούν το δικό τους βιβλίο!


Στον μαγικό κόσμο της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, η σημασία των γυναικείων χαρακτήρων είναι ξεχωριστή σε όλα τα επίπεδα ανάπτυξης της ιστορίας του Αγοριού Που Έζησε. Ο Harry Potter μπορεί να ήταν ο εκλεκτός, όμως χωρίς τη Hermione δεν θα είχε καταφέρει όλα όσα κατόρθωσε στην προσπάθειά του να προκαλέσει την πτώση του Lord Voldemort. 



Η Hermione Granger, η Ginny Weasley, η Luna Lovegood και η Minerva McGonagall είναι μερικές από τις μάγισσες του χαριποτερικού σύμπαντος που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία του Harry Potter. Πριν λίγες ημέρες, ο εκδοτικός οίκος Scholastic ανακοίνωσε ότι τον Ιανουάριο του 2019 θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο αφιερωμένο στις γυναίκες της ιστορίας του Harry Potter και των Fantastic Beasts, όπου θα δίνεται έμφαση στις ζωές τους και τον τρόπο με τον οποίο συνέβαλαν στην εξέλιξη και την ευημερία του μαγικού κόσμου.

Τίτλος του βιβλίου θα είναι Wizarding World: Girls Who Rock The Wizarding World. Ανυπομονούμε να το πιάσουμε στα χέρια μας και να διαβάσουμε όλες αυτές τις ιστορίες των μαγισσών που θα μας εμπνεύσουν! 



 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To Καπέλο της Επιλογής πάει στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”